Kaupunginvaltuuston kokoukset 2019:

KV 11.3.2019 tiedote

Kaupunginhallituksen kokoukset 2019:

Tarkastuslautakunnan kokoukset 2019:

Sivistys- ja hyvinvointilautakunnan kokoukset 2019:

Teknisen lautakunnan kokoukset 2019:

Ähtärin kaupungin hallinnoimat EU-hankkeet 2017 lähtien

Digitalisaatio osana palveluita 1.1.-31.12.2018

Hankkeen loppuraportti

TALOUS- JA VELKANEUVONTA
Etelä-Pohjanmaan oikeusaputoimisto
Juhonkatu 4, 60320 Seinäjoki

Vastaanotto Ähtärissä ajanvarauksesta.

Talous- ja velkaneuvontaan kannattaa hakeutua, jos rahat eivät riitä päivittäiseen elämiseen.
Asiakkaan taloudellinen tilanne kartoitetaan yhdessä neuvojan kanssa.
Talous voidaan saada kuntoon tuomioistuimen vahvistamalla velkajärjestelyllä tai vapaaehtoisilla sopimuksilla velkojien kanssa.
Talous- ja velkaneuvonta on maksutonta palvelua.

TAKUUSÄÄTIÖN VELKALINJAN PUHELINNUMERO 0800 9 8009

Soittoaika arkisin klo 10.00-14.00

Velkalinja tarjoaa puhelinneuvontaa erilaisten velkojen ja rästilaskujen vuoksi  talousvaikeuksissa oleville ihmisille ja heidän läheisilleen.

Voitte soittaa maksutta kaikkialta Suomesta. Takuu-Säätiön työntekijät vastaavat puheluihin. Ne ovat luottamuksellisia eikä sinun tarvitse sanoa nimeäsi.

Voit keskustella kaikenlaisista maksu- ja velkavaikeuksista. Kartoitamme tulo-, meno- ja velkatilannettasi sekä neuvomme miten pääset alkuun ongelmien selvittämisessä. Kysymyksesi voi koskea myös jotakin yksittäistä aisaa, joka liittyy esim luottotietoihin, perintään tai velkajärjestelyyn.

Sinun ei tarvitse välttämättä valmistautua keskusteluun. Älä myöskään mieti ovatko vaikeutesi liian pieniä tai suuria. Maksuongelmat ratkevat sitä helpommin mitä nopeammin niihin tartut. Mutta myös pitkään jatkuneeseen velkatilanteeseen ja suuriinkin velkoihin on olemassa järjestelykeinoja!

TAKUU-SÄÄTIÖ

Alueellisesta pelastustoimesta vastaa Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos
Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos järjestää ja tuottaa lainsäädännön sekä sopijakuntien edellyttämät palvelut tehokkaasti, taloudellisesti ja tehtävän edellyttämällä laatutasolla. Pelastustoimen palvelut tuotetaan lähellä kuntalaisia sekä vapaaehtoistoimintaa hyödyntäen ja tukien.

Ähtärin paloaseman yhteystiedot
Posti- ja käyntiosoite: Inhantie 11, 63700 Ähtäri

PÄIVYSTYS 040 582 0741

Henkilökunta