Showers

Showers

Alueellisesta pelastustoimesta vastaa Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos
Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos järjestää ja tuottaa lainsäädännön sekä sopijakuntien edellyttämät palvelut tehokkaasti, taloudellisesti ja tehtävän edellyttämällä laatutasolla. Pelastustoimen palvelut tuotetaan lähellä kuntalaisia sekä vapaaehtoistoimintaa hyödyntäen ja tukien.

Ähtärin paloaseman yhteystiedot
Posti- ja käyntiosoite: Inhantie 11, 63700 Ähtäri

PÄIVYSTYS 040 582 0741

Henkilökunta

• Palomestari Timo Takkula            040 581 2797
  • Palomies Hannu Järvenpää          040 549 8763
  • Kalustonhoitaja Juhani Jousmäki  0400 569 160 (sammutinhuolto)

Soinin velkaneuvonnan toimialueeseen kuuluvat Alajärvi, Alavus, Kuortane, Soini, Vimpeli ja Ähtäri. Neuvontapalvelut ovat kuntalaisille maksuttomia.
Keskustelut ovat luottamuksellisia eli asiakasta koskevia tietoja ei luovuteta eikä kerrota ulkopuolisille.

Talous- ja velkaneuvoja Anne Hietala
puh. (06) 2412 2615 tai 040 771 6582

Ajanvaraus aamupäivisin klo 8-11
Vastaanotto Ähtärissä Ostolantie 17, 2. krs ajanvarauksesta keskiviikkoisin.

Talous- ja velkaneuvontaan kannattaa hakeutua, jos rahat eivät riitä päivittäiseen elämiseen. Asiakkaan taloudellinen tilanne kartoitetaan yhdessä neuvojan kanssa. Talous voidaan saada kuntoon tuomioistuimen vahvistamalla velkajärjestelyllä tai vapaaehtoisilla sopimuksilla velkojien kanssa. Talous- ja velkaneuvonta on maksutonta palvelua.

TAKUUSÄÄTIÖN VELKALINJAN PUHELINNUMERO 0800 9 8009

Soittoaika arkisin klo 10.00-14.00

Velkalinja tarjoaa puhelinneuvontaa erilaisten velkojen ja rästilaskujen vuoksi  talousvaikeuksissa oleville ihmisille ja heidän läheisilleen.

Voitte soittaa maksutta kaikkialta Suomesta. Takuu-Säätiön työntekijät vastaavat puheluihin. Ne ovat luottamuksellisia eikä sinun tarvitse sanoa nimeäsi.

Voit keskustella kaikenlaisista maksu- ja velkavaikeuksista. Kartoitamme tulo-, meno- ja velkatilannettasi sekä neuvomme miten pääset alkuun ongelmien selvittämisessä. Kysymyksesi voi koskea myös jotakin yksittäistä aisaa, joka liittyy esim luottotietoihin, perintään tai velkajärjestelyyn.

Sinun ei tarvitse välttämättä valmistautua keskusteluun. Älä myöskään mieti ovatko vaikeutesi liian pieniä tai suuria. Maksuongelmat ratkevat sitä helpommin mitä nopeammin niihin tartut. Mutta myös pitkään jatkuneeseen velkatilanteeseen ja suuriinkin velkoihin on olemassa järjestelykeinoja!

TAKUU-SÄÄTIÖ

Alavuden toimipaikka palvelee Alavuden, Töysän ja Ähtärin aluetta. Lapuan toimipaikka palvelee Lapuan ja Kuortaneen aluetta. Lappajärven toimipaikka palvelee ostopalveluna Kauhavan, Evijärven ja Lappajärven aluetta. Alajärven toimipaikka palvelee ostopalveluna Alajärven, Soinin ja Vimpelin aluetta

Alavuden toimipaikka

• Käyntiosoite: Torikatu 1, 63300 ALAVUS
  • Postiosoite: Edunvalvonta, PL 32, 63301 ALAVUS
  • Puhelin: 029 56 53030

Lisätietoja edunvalvontaa liittyvistä asioista löytyy www.oikeus.fi sivuilta.

Palvelut

Etelä-Pohjanmaan oikeusaputoimisto, Alavuden toimipaikka

Torikatu 1, (3.krs) 63300 Alavus
puh. 029 566 1130, fax.  029 566 1132

Avoinna klo 8.00-16.15

Ahtärin kaupungintalolla yhteispalvelupisteessä vastaanotto ajanvarauksen kautta puh. 029 5661130 kunkin kuukauden toisena maanantaina.
Myös etäpalvelumahdollisuus, joka oikeusaputoimistossa sovitaan etukäteen.