Snow Showers

-9°C

Snow Showers

Muuttaminen Ähtäriin

Ähtäri on "Aidosti luonnon rauhassa", mutta silti hyvien palvelujen äärellä. Kaupunkimme on pieni ja viihtyisä eikä suuriin kasvukeskuksiin ei ole liian pitkä matka. Palvelujen taso on säilynyt tasokkaan monipuolisen elinkeinorakenteen ansiosta ja tammikuussa 2018 saapuneet pandat Lumi ja Pyry, ovat tuoneet vilskettä matkailukaupunkiimme. Kehittyvä matkailualue on myös kuntalaisten ilo monipuolisine palvelu- ja harrastuspaikkoineen.

Monet kodit ja loma-asunnot sijaitsevat järvien rannoilla, siihen tarjoaa mahdollisuuden lähes 200 järveä. Asuntotarjonta on hyvä eikä vuokrien taso ole korkea.

Ähtäriin muuttaneita henkilöitä/perheitä muistetaan muuttajan paketilla. Kaupunki postittaa maistraatilta saadun osoitteiston perusteella paikkakunnalle muuttaneille kansion, joka sisältää infoa palveluista, karttoja, esitteitä sekä kylpyläliput.  Lisäksi ähtäriläiset yrittäjät toivottavat muuttajat tervetulleiksi erilaisilla etukupongeillla.

Tervetuloa Ähtäriin!

Lisätietoja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
viestintäsihteeri
puh 0400 863 865


MUUTTAJAN MUISTILISTA

Muista tehdä ajoissa muuttoilmoitus - ohjeet tästä!

Asuminen

Päivähoito, varhaiskasvatus, koulutus

Kulttuuri- ja vapaa-aika

Asiointipiste
Kaupunginviraston asiointipiste on avoinna arkisin klo 9-15.
Asiointipiste tarjoaa julkishallinnon ja muita palveluja keskitetysti yhdestä paikasta (Kela, TE-toimisto, maistraatti ja oikeusapu / edunvalvonta)

Alueella ilmestyvät paikallislehdet

  • Ähtärinjärven Uutisnuotta
  • Viiskunta
  • ilmaisjakelulehti Ykköset
  • ilmaisjakelulehti Lakeuden Portti