KaupunginkirjastoKirjasto Talvi

Ilmoittaudu OMATOIMIKIRJASTON asiakkaaksi kirjaston palveluaikoina.
Ota kirjastokortti mukaan!
 
  • Haku, lainojen uusiminen ja varaus onnistuu osoitteessa www.eepos.finna.fi
  • Verkkokirjastoon kirjautumista varten tarvitset kirjastokorttisi numeron sekä nelinumeroisen PIN-koodin. PIN-koodia ei tietoturvasyistä anneta puhelimen tai sähköpostin välityksellä, vaan se tulee noutaa henkilökohtaisesti kirjastosta.
  • Tarkista, että kaikki yhteystietosi ovat ajan tasalla.
  • Maksa kertyneet myöhästymismaksut pois. Lainakiellon raja on 5 euroa.
  • Jos omistat useamman kuin yhden Eepos-alueen kirjastokortin, lakkauta ne kirjastokortit joilla ei ole lainoja.
  • Uusiessasi lainasi puhelimitse tarvitset kirjastokorttisi numeron.

 

Eepos-kirjastojen maksut voi hoitaa verkossa!

Eepos-kirjastot eli Etelä-Pohjanmaan kaikki yleiset kirjastot sekä Laihia, Isokyrö, Kaskinen, Perho ja Veteli ovat ottaneet verkkomaksamisen käyttöön Eepos-verkkokirjastossa. Jatkossa asiakas voi verkkopankkitunnuksiaan käyttämällä maksaa velkasaldoltaan kirjaston myöhästymismaksut, kuljetusmaksut ja noutamattomat varaukset. Sen sijaan arvonlisäveroa sisältäviä maksuja (esim. kassit ja kopiot) ei verkossa voi teknisistä syistä maksaa. Myöskään tuhoutunutta aineistoa ei voi korvata verkkomaksulla.
Verkkomaksamisen alaraja on 0,65 euroa. Ylärajaa ei ole.

Jovellus2

 

Sähköinen opastaulu

Asiakaspalvelutiskimme vierestä löytyy kosketusnäytöllinen opastaulu, jonka avulla löydät etsimäsi osaston tai luokan. Aloita koskettamalla näyttöä, ja sen jälkeen valitse oikeassa reunassa olevasta valikosta etsimäsi osasto. Tämän jälkeen voit valita etsimäsi luokan. Opastauluun piirtyy punainen viiva valitsemasi luokan tai osaston luo.

 

Eepos-kirjastojen e-aineistot

Eepoksen Ellibs Library -kokoelma sisältää e-kirjoja sekä e-äänikirjoja, joita Eepos-kirjastojen asiakkaat voivat lainata kirjautumalla sisään palveluun kirjastokorttinsa numerolla sekä PIN-koodilla.

Naxos Spoken Word Library -palvelussa on yli 6 000 äänikirjaa eri aiheista neljällä kielellä (englanti, saksa, ranska, portugali). Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja siellä voi olla yhtä aikaa kirjautuneena kaksi käyttäjää.

Digilehtipalvelu eMagz sekä e-sanomalehtipalvelu ePress toimivat Ähtärin kaupunginkirjaston asiakaskoneilla sekä langattomassa verkossa ilman sisäänkirjautumista. Palveluissa voit lukea uusimmat lehdet ja tutustua myös vanhempiin numeroihin.

Naxos Music Library ja Music Library Jazz toimivat Eepos-kirjastojen asiakkaille omalla kirjastokortin numerolla. Kortin käyttäjätunnus on sama kuin Eepos-verkkokirjastoonkin ja löytyy vanhemmista Ähtärin kirjastokorteista kortin etupuolelta, viivakoodin yläpuolelta ja uusista Eepos-korteista kortin kääntöpuolelta, viivakoodin alta. Musiikin Naxos-palveluissa saa soimaan, kun ensin valitsee mitä kappaleita haluaa omalle soittolistalle ja sen jälkeen painaa vasemman laidan valikosta 'play selections'. Lisenssejä on rajallinen määrä, joten muistakaa kirjautua palvelusta ulos käytön jälkeen! Lisätietoa Naxoksesta

Rockway- palvelusta voit lainata kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla musiikin verkkokursseja. Käyttöön tarvitaan tietokone/tabletti, verkkoyhteys ja sähköpostiosoite. Kurssien laina-aika on kaksi viikkoa ja niitä voi myös varata. Kurssiaineistoon kuuluu videoita, tulostettavaa oheismateriaalia ja mahdollisuus nauhoittaa omaa soittoa ja verrata sitä opettajan soittoon. Lainattavissa on mm. laulu-, piano-, rumpu- ja kitarakursseja. Rockway on käytössä kaikissa Eepos-kirjastoissa.

 IMG 20191010 142144 121

Musiikkiosasto

Musiikkiosastolla on akustinen kitara, jota asiakkaat saavat käydä soittamassa ilman ajanvarausta henkilökunnan palveluaikoina.