Snow Showers

-9°C

Snow Showers

tuulenleikkiKirjasto

Ilmoittaudu OMATOIMIKIRJASTON asiakkaaksi kirjaston palveluaikoina. Ota kirjastokortti mukaan!
 
  • Haku, lainojen uusiminen ja varaus onnistuu osoitteessa www.eepos.finna.fi
  • Verkkokirjastoon kirjautumista varten tarvitset kirjastokorttisi numeron sekä nelinumeroisen PIN-koodin. PIN-koodia ei tietoturvasyistä anneta puhelimen tai sähköpostin välityksellä, vaan se tulee noutaa henkilökohtaisesti kirjastosta.
  • Tarkista, että kaikki yhteystietosi ovat ajan tasalla.
  • Maksa kertyneet myöhästymismaksut pois. Lainakiellon raja on 5 euroa.
  • Jos omistat useamman kuin yhden Eepos-alueen kirjastokortin, lakkauta ne kirjastokortit joilla ei ole lainoja.
  • Uusiessasi lainasi puhelimitse tarvitset kirjastokorttisi numeron.

 

Eepos-kirjastojen maksut voi hoitaa verkossa!

Eepos-kirjastot eli Etelä-Pohjanmaan kaikki yleiset kirjastot sekä Laihia, Isokyrö, Kaskinen, Perho ja Veteli ovat ottaneet verkkomaksamisen käyttöön Eepos-verkkokirjastossa. Jatkossa asiakas voi verkkopankkitunnuksiaan käyttämällä maksaa velkasaldoltaan kirjaston myöhästymismaksut, kuljetusmaksut ja noutamattomat varaukset. Sen sijaan arvonlisäveroa sisältäviä maksuja (esim. kassit ja kopiot) ei verkossa voi teknisistä syistä maksaa. Myöskään tuhoutunutta aineistoa ei voi korvata verkkomaksulla.
Verkkomaksamisen alaraja on 0,65 euroa. Ylärajaa ei ole.

 

Eepos-kirjastojen e-aineistot

Digilehtipalvelu eMagz sekä e-sanomalehtipalvelu ePress toimivat Ähtärin kaupunginkirjaston asiakaskoneilla sekä langattomassa verkossa ilman sisäänkirjautumista. Palveluissa voit lukea uusimmat lehdet ja tutustua myös vanhempiin numeroihin.

Naxos Music Library ja Music Library Jazz toimivat Eepos-kirjastojen asiakkaille jokaisen omalla kirjastokortin numerolla. Kortin käyttäjätunnus on sama kuin Eepos-verkkokirjastoonkin ja löytyy vanhemmista Ähtärin kirjastokorteista kortin etupuolelta, viivakoodin yläpuolelta ja uusista Eepos-korteista kortin kääntöpuolelta, viivakoodin alta. Musiikin Naxos-palveluissa saa soimaan, kun ensin valitsee mitä kappaleita haluaa omalle soittolistalle ja sen jälkeen painaa vasemman laidan valikosta 'play selections'. Lisenssejä on rajallinen määrä, joten muistakaa kirjautua palvelusta ulos käytön jälkeen! Lisätietoa Naxoksesta

Eepoksen Ellibs Library -kokoelma sisältää e-kirjoja sekä e-äänikirjoja, joita Eepos-kirjastojen asiakkaat voivat lainata kirjautumalla sisään palveluun kirjastokorttinsa numerolla sekä PIN-koodilla.