Lukujengi ja lukumaja

Lukujengi tarvitsee apuasi! Uusi lukumaja on juuri valmistunut, mutta mitä kirjoja siellä voisi lukea? Täytä vinkkilappu kirjastossa ja jaa parhaat lukuvinkkisi! Kampanja-aika 1.6.-31.8.2024. Tekstin alla piirroskuva kahdesta lukumajasta, jotka on rakennettu lippunauhasta, vilteistä ja tuoleista.

 

Lapsille suunnattu Lukujengi ja lukumaja - kampanja on alkanut! Kirjastoon on rakennettu lukumaja, ja nyt Lukujengi miettii, mitä kirjoja siellä voisi lukea. Täytä oma vinkkisi vinkkilappuun, ja käy kiinnittämässä se lukumajan seinään. Samalla voit ottaa mukaasi tai värittää kirjastossa Lukujengi ja lukumaja -värityskuvan.

Kirjaston lastenosaston pöydällä on tarjolla vinkkilappuja sekä värityskuvia.Kirjastoon on rakennettu lukumaja, missä saa lueskella ja oleskella. Lukuvinkkejä voi kiinnittää nastoilla majan seinään.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirjastohaaste nuorille

Kirjastohaaste: uskallatko tarttua kirjastohaasteeseen? Kampanja-aika 1.6.-31.8.2024. Tekstin ympärillä värikkäitä piirroskuvia, mm. juomapullo, avoin kirja ja ok-merkkiä näyttävä käsi.

Kirjastohaaste nuorille on alkanut! Tule kirjastoon, hae oma haastelappusi nuortenosastolta ja ala suorittaa kirjastoon ja lukemiseen liittyviä haasteita. Kun olet suorittanut vähintään kolme haastetta (enemmänkin saa suorittaa!) voit palauttaa lapun yhteystiedoillasi varustettuna kirjastoon, ja olet mukana elokuvalippujen arvonnassa. Haasta kaverisikin mukaan!

Suorita kesän aikakana vähintään kolme haastetta ja voit voittaa leffaliput sinulle ja ystävällesi! Haasta myös kaverit mukaan! Tekstin alla on Kirjastohaaste-logo ja ympärillä on värikkää piirroskuvat leffalipuista, kahdesta toisiaan kohti ojentuneesta kädestä sekä kirjan selkämyksestä.