Lapsella on kuulokkeet päässä ja kädessä tablettilaite. Lapsen vieressä lukee: E-kirjasto: Kirjasto aina mukanasi. E-kirjoja, äänikirjoja, digilehtiä yhdessä mobiilisovelluksessa. Tekstin alla Kansallisen E-kirjaston logo: kolme allekkaista eripituista viivaa, jotka muodostavat tyylitellyn ison E-kirjaimen.

Kansalliskirjaston ja Suomen kuntien yhteinen E-kirjasto tarjoaa e-kirjat, äänikirjat ja digilehdet yhden sovelluksen kautta. E-kirjasto on käytettävissä mobiililaitteeseen ladattavalla sovelluksella. Voit ladata sovelluksen ja rekisteröityä asiakkaaksi 29. huhtikuuta, jos kotikuntasi on liittynyt mukaan palveluun. Rekisteröityessä käytetään vahvaa tunnistautumista, jolloin samalla tarkistetaan henkilön kotikunta eli onko oikeutettu palveluun.

Tutustu lisää E-kirjastoon tästä https://www.kansalliskirjasto.fi/fi/e-kirjasto.
 
Uuden E-kirjaston myötä Eepos-kirjastoista poistuvat käytöstä etäluettavat lehdet ePress-palvelun kautta ja Ellibsin e-kirjat. Vastaavasti E-kirjaston rinnalla Eepos-kirjastojen asiakkaat voivat edelleen käyttää Cineast-elokuvapalvelua, Rockway- ja Naxos-musiikkipalveluita. Lisäksi Eepos-kirjastojen tiloissa voi edelleen lukea lehtiä ePress-palvelussa.