Tuulikaappigallerian lisäksi eri tekniikoin valmistettuja teoksia on Pirkanlinnan seinävitriineissä käytävällä ja aulan takaosassa. 
 
Teosten materiaaleista noin 90 % on luonnon- tai kierrätysmateriaaleja. Näyttelyteosten tekniikat ovat pitkän polun jatkumoa vuosikymmenten takaiseen tekstiilitaiteen tekemiseen. Nyt jo vuosia kierrätyspaperi, kuparilanka ja luonnon materiaalit ovat olleet reliefimäisten teosten ydin. 
 
Teoksiin liittyy kertomuksia, runoja ja taustatarinoita. Niitä on luettavissa näyttelykansiossa ja seinävitriinien yhteydessä. "Usein tekijän aiheen suunnittelua tärkeämpää ovat katsojan omat mielikuvat ja pohdinnat teoksesta, joka ei esitä mitään tuttua kohdetta. Olisi kiva saada vieraskirjaan kommentteja siitä, mitä mietteitä katsojalle herää näyttelyssä. Ajatukset totta kai ovat ihan muuta, kuin mitä tekijä on miettinyt. Niin se kuuluu olla.", kommentoi Minna Polus.
 
Käytävän seinävitriinissä voi eläytyä sanojen, kivien & kuparilankaneuleiden avulla edenneeseen surutyöhön. Aulan seinävitriinin teos kertoo tuttavan onnellisesti päättyneestä sairastamisen tien loppuvaiheesta. Tuulikaappigalleria teosten ja sarjan takana on pohdintaa muistamisesta ja muistoista.
 
 

Muistin polkuja 1

Näyttely on avoinna Ähtärin kaupunginkirjaston aukioloaikojen mukaan.