Mestaripyöräilijäksi pääsemiseksi edellytetään vähintään 1000 km pyöräilyä kesän aikana. Myös sähköpyörällä voi osallistua kampanjaan, mutta silloin tulee käyttää kilometrikertoimena 0,5 eli rajana mestariksi pääsemiseksi on 2000 km. Tuloksesi voit ilmoittaa syksyllä liikuntatoimeen.

Kesäkauden kuntokorttikampanjan suorituskortteja on jaossa kaupungintalolla, kirjastossa sekä uimahallilla toiminnan käynnistyttyä. Halutessasi voit myös tulostaa suorituskortin TÄSTÄ. Korttiin merkitään vähintään 30 min kestäneet liikuntasuoritukset, lajin voi jokainen osallistuja valita mieltymyksensä mukaan.

Kesän kuntolaatikko kampanja. Kuntolaatikoiden sijainnit ovat: Keskustan urheilukenttä, Sappiontie, Ähtärinsalmi (Itä-Ähtärintien levähdyspaikka), Myllymäki (Särkilahdentie), Ähtärinranta (kylätalon piha), Moksu (leirintäalue), Peränne (Virtaintien levähdyspaikka) ja Ryöttö (Pihlajavedentien levähdyspaikka). Kuntolaatikoista löytyy vihot, joihin voit kirjata liikuntasuorituksesi. Älypuhelimella voit tehdä kirjauksen myös QR-koodin avulla. Katso kuntolaatikoiden sijainnit TÄSTÄ

Syksyllä kampanjoiden päätyttyä osallistujien kesken suoritetaan palkintojen arvotaan!

Liikuntakampanjat käynnissä 1.5. 31.8