Työtehtävät määräytyvät hakijan osaamisen mukaan astiahuollosta ja muista avustavista tehtävistä ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin. Osassa keittiökohteista työhön voi kuulua myös siivoustehtäviä. Työkohteinamme ovat niin valmistus- kuin jakelukeittiötkin, joissa työskennellään osana tiimiä tai itsenäisesti.
Jokaiseen työkohteeseen perehdytetään ennen työvuoron alkua, joten alan koulutusta ei vaadita. Keittiökohteissa työskentelyyn tarvitaan hygieniapassi.
Iloinen mieli ja halu oppia uusia asioita ovat eduksi. Ammattitaitoinen työyhteisö on tukenasi.
Lisätietoja: Ruokapalveluesimies Marjo Raivio 040 847 1680, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..