Yritysneuvonta

YRITYSTOIMINNAN NEUVONTAA JA KEHITTÄMISEN JULKISIA RAHOITUSLÄHTEITÄ

Uusyrityskeskus Neuvoa-antava


Liiketoimintasuunnitelman laadinta, investointi- ja kannattavuuslaskelmat, perustamisneuvonta, starttirahalausunnot TE-toimistolle

TE-Toimisto

Starttiraha, jonka ehtona mm. päätoimisuus, tarpeellisuus, kannattavuus, valmiudet

ELY-keskus ja Leader-ryhmät

Yrityksen perustamistuki maaseutualueilla tai toimivan yrityksen uuteen liiketoimintaan, rahoitusta investointien suunnitteluun/toteutukseen. Rahoitusta uuden käyttöomaisuuden hankintaan, rakennusten rakentamiseen tai hankintaan. Yrityksen kehittämispalvelut ja -avustukset, energiatuki (ELY)

Business Finland

Tutkimus- ja kehitysprojektit, nuoret innovatiiviset yritykset, kansainvälisen kasvun suunnittelu. Business Finlandin rahoitus auttaa suomalaisia yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa ja kasvamaan vientimarkkinoilla. Business Finland rahoittaa myös tutkimusorganisaatioiden ja julkisten toimijoiden tutkimus- ja kehitystyötä yritysten kanssa.

FINNVERA

Finnvera parantaa ja monipuolistaa yritysten rahoitusmahdollisuuksia lainoin, takauksin, pääomasijoituksin ja vienninrahoituspalveluin. Rahoitussuunnittelu alle 50 000/yli 50 000, liiketoiminta- ja kannattavuusselvitys

Oma Yritys-Suomi

Työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämä palvelu yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville. Tietoa, palveluja ja työkaluja.

Perustayritys.fi


Helppo ja nopea työkalu yrityksen perustamiseen verkossa. Voit perustaa toiminimen, aputoiminimen, osakeyhtiön ja tytäryhtiön. Työkalu opastaa sinua yrityksen perustamisessa niin että saat tehtyä kaiken kerralla oikein. Samalla kun täytät yrityksesi tietoja järjestelmään, täyttää järjestelmä samalla kaikki tarvittavat viranomaislomakkeet automaattisesti rekisteröinti-ilmoitusta myöden. Käyttö on ilmaista, eikä rahaa kulu esimerkiksi asiantuntijapalkkioihin.