Pandakaupunki Ähtäri hakee uudelleen toistaiseksi voimassa olevaan viirkaan

MAANKÄYTTÖINSINÖÖRIÄ  

Meillä on pandat, eläinpuisto ja matkailun Master plan 2025, täältä löytyvät Tankki, Muovilami, Remu sekä kaavoituksessa oleva uusi teollisuusalue. Kaikki tietävät Busterin ja Silverin. Mahdollisuuksiamme ovat vahva toisen asteen yleissivistävä ja ammatillinen koulutus, Kuusiolinna Terveys, puolustusvoimien räjähdekeskus ja 169 järveä sekä monipuolinen luonto aktiviteetteineen. Varmastikaan tässä ei ole vielä kaikki, siksi haemme maankäyttöinsinööriä vahvistukseksi energiseen joukkoomme kehittääksemme Ähtäriä edelleen. 

Tarkemmat tiedot viran sisällöstä sekä virkaan vaadittavasta kelpoisuudesta löytyvät Ähtärin kaupungin kotisivulta osoitteesta https://www.ahtari.fi/index.php/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/kuulutukset. 

Hakemukset virkaan toimitetaan 9.5.2019 klo 15.00 mennessä osoitteella Ähtärin kaupunki, Ostolantie 17, 63700 ÄHTÄRI tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Viran vastaanotto sopimuksen mukaan. Aiemman haun yhteydessä virkaan jätettyjä hakemuksia ei oteta huomioon virkaa täytettäessä.

Lisätietoja antavat rakennuttajainsinööri Mirka Poikelin p. 040 700 8294, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sekä kaupunginjohtaja Jarmo Pienimäki, p. 040 652 8881, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.