Showers

4°C

Showers

Pandakaupunki Ähtäri hakee ICT-asiantuntijaa

Meillä Ähtärissä kehitetään ja investoidaan. On uusi liikuntahalli ja päiväkoti, keilahalli parhaillaan rakenteilla.
Haluamme pysyä myös tietotekniikan ja digitalisaation kehityksessä mukana ja siksi tarvitsemme nyt joukkoomme asiantuntijaa, joka varmistaa, että tietohallinto on toimiva ja kehittyvä.

Haemme joukkoomme ICT-asiantuntijaa, joka

johtaa, suunnittelee, kehittää ja vastaa kaupungin tietohallinnon kokonaisuudesta. Kaupungilla on noin 200 työasemaa, laaja palvelinympäristö, useita järjestelmiä sekä laaja tietoverkon infrastruktuuri. ICT-asiantuntijan tehtäviin kuuluvat puhelimien ja liittymien hallinta, tietotekniikan lähituki, käyttäjä- ja lähiverkko-ongelmien selvitykset, sovellusten asennukset, käyttäjätunnusten hallinta, työasemaympäristön hallinta, virustorjunta sekä muut ICT:n tehtävät.

Toimeen valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta tietoteknisten palvelujen kehittämisestä ja toteuttamisesta. Toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksen. Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä käytetään mahdollisesti soveltuvuusarviointia.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, vankkaa IT-järjestelmäosaamista, hyvää verkko-osaamista ja hyvää laitetuntemusta.

Hakuaika päättyy 22.11.2018 kello 15.00. Hakemus ansioluetteloineen Ähtärin kaupunki, Ostolantie 17, 63700 Ähtäri (kuoreen merkintä ICT-asiantuntija). Hakemus voidaan toimittaa myös sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätietoja toimen täytöstä antavat talousjohtaja Arja Väliaho, puhelin 040 574 8120 ja hallintojohtaja Seppo Karjala, puhelin 040 574 8121

Ähtärissä 30.10.2018

ÄHTÄRIN KAUPUNKI