Aika ja paikka: tiistai 8.10. klo 18.00-21.00, Ähtärin kaupungintalo, valtuustosali, Ostolantie 17, 63700 ÄHTÄRI

Kohderyhmä: Yrittäjät joille yrityksen omistajanvaihdos tulee ajankohtaiseksi tulevina vuosina. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös yrityksen ostamista tai jatkamista suunnittelevat henkilöt, jotka saavat myös paljon arvokasta tietoa.

Mikä vaikuttaa yrityksen myyntiarvoon ja sen kiinnostavuuteen ostajien näkökulmasta? Mikä taas ei vaikuta? Miten voin vaikuttaa itse yritykseni mainosarvoon? Koska pitäisi alkaa tekemään ja mitä? Suunnitteletko yrityksesi myyntiä lähivuosina? Tai tarvitsetko työssäsi lisää tietoa aiheesta? Vai oletko ostamassa yritystä? 

Jotta ostajat kiinnostuvat, pitää olla myytävää. Ja myytävän pitää olla ns. kuranttia tavaraa. Miten saataisiin yrittäjän ikääntymisestä johtuvalle omistajanvaihdokselle (50 000 yritystä tulevana vuosikymmenenä) potentiaalinen ostaja?

Ohjelma:

klo 17.30 alkaen kahvitarjoilulla, ohjelma alkaa klo 18.00

Yrityksen myyntiarvon tekijät ja miten niihin vaikutetaan?

Asianajaja Mikko Pihlajamäki, BLF Asianajotoimisto. Pihlajamäki on urallaan toiminut asiantuntijana sadoissa omistajanvaihdosjärjestelyasioissa.

Miten valmistan itseni ja oman elämäni yrityksen jälkeiseen aikaan? Kuinka ja kenen kanssa ryhtyisin myyntivalmistelujen alkuun?

Omistajanvaihdosasiantuntija Aila Hemminki, Etelä-Pohjanmaan yrittäjät.

Miten kauppa käy alueellamme ja valtakunnallisesti?

Sari Koskela Suomen Yrityskaupat Oy, Sarilla on vuosien kokemus useista omistajanvaihdoksista ja huomioitavista asioista

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautuminen:

yrityskoordinaattori Varpu Sankelo, puh. 040 574 8108, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Omistajanvaihdosasiantuntija Aila Hemminki palvelee E-P:n Yrittäjissä puh. 050 5939739, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.