Snow Showers

-9°C

Snow Showers

Ähtärin Porstua aukesi - Visit Ähtäri ja Ähtärin kaupungin elinvoimayksikkö muuttivat uusiin, yhteisiin toimitiloihin

Torstaina 4.4.2019 kello 11 - 17 vietettiin Porstuassa avoimien ovien päivää. Porstuaksi nimetyt toimitilat majoittavat matkailumarkkinointiyhtiön lisäksi myös Ähtärin kaupungin elinvoimayksikön ja SERC (Snowpanda Education and Research Consortium) -verkoston edustuston. Toiminnan aloittamisen kunniaksi Porstuan väki kutsuukin ähtäriläiset tutustumaan uusiin toimitiloihinsa ja kahvittelemaan kanssaan.

Porstua -nimessä yhdistyvät perinteet ja tilan toimijoiden palvelutarjonta. ”Ainahan uuteen paikkaan tullaan täällä Pohjanmaalla porstuan kautta, ja me haluamme jatkaa tätä perinnettä”, toteaa Visit Ähtärin markkinointipäällikkö Johannes Aalto. Porstuan tarkoituksena on tarjota matalan kynnyksen palvelupiste vierailijoille, liittyivätpä heidän tiedontarpeensa matkailuun tai laajemmin koko Ähtärin tarjontaan ja potentiaaliin, sillä matkailumarkkinoinnin lisäksi Visit Ähtärin vastuualueena on kaupunkimarkkinointi. Ja Porstuasta saa palvelua myös yritysmaailma elinvoimayksikön kautta.

Elinvoimapäällikkö ja Visit Ähtärin hallituksen puheenjohtaja Jani Takamaa painottaa: ”Tuleva Business Ähtäri konsepti tarjoaa niin paikallisille yrittäjille kuin myös alueelle investointia harkitseville toimijoille palvelu – ja kontaktipisteen, jonka kautta yhteistyötä ja suunnitelmia voidaan koordinoida ja viedä eteenpäin yhdessä”.

Takamaan ja Aallon lisäksi tiloissa työskentelyn aloittavat kaupungin ja Visit Ähtärin yhteinen tapahtuma– ja kulttuurituottaja Kati Granroth sekä SERC-verkoston operatiivinen johtaja Esa Vuorenmaa. ”Kati Granrothin tärkeä työpanos kulminoituu isojen tapahtumien keräämiseen Ähtäriin ja noiden kokonaisuuksien hallinta ja koordinointi yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa, Esa Vuorenmaa taas hallinnoi SERC-kokonaisuutta ja tarjoaa niin maakunnallisille kuin kansallisillekin toimijoille portin Kiinaan ja mahdollisuuden alakohtaiseen yhteistyöhön siellä päässä paikallisten toimijoiden kanssa.


Lisätiedot:
Jani Takamaa, Elinvoimapäällikkö, Ähtärin kaupunki Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. +358 40 641 2202

Johannes Aalto Markkinointipäällikkö, Visit Ähtäri Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. +358 40 669 8244