syttyy valot tuhannet tapahtumakuvake19

Kaksi tähtien lailla loistavaa laulajaa Teemu Roivainen & Diandra tunnelmoivat lämminhenkisellä Syttyy valot tuhannet -joulukonserttikiertueellaan 2019 myös Ähtärissä. Joulukonserttikiertue kattaa 13 paikkakuntaa ympäri Suomen ja Ähtärissä järjestetään kiertueen kolmanneksi viimeinen konsertti.

Torstaina 19.12. klo 19 järjestettävässä Ähtäri-hallin konsertissa kuullaan perinteisiä, meille kaikille rakkaita joululauluja, mutta mukana on myös muutamia uudempia lauluja sekä jouluisia musiikkiyllätyksiä ja kauniita duettoja.

Kaikki viime vuonna 2018 järjestetyt Syttyy valot tuhannet -joulukonsertit myytiin loppuun. Ähtärin 2019 konsertin lipunmyynti on lähtenyt erittäin vilkkaasti käyntiin ja odotettavissa onkin loppuunmyyty Ähtäri-halli.

Konserttiliput ovat ostettavissa ennakkoon Lippu.fi -verkkosivulta hintaan 38 € + toimituskulu (alk. 1 € www.lippu.fi). Ryhmäliput (väh. 10 henkilöä) maksavat 34 € + toimituskulu (alk. 1 € www.lippu.fi). Liput Ähtärin konserttiin on ostettavissa ennakkoon seuraavan linkin kautta: https://www.lippu.fi/artist/syttyy-valot-tuhannet/.

Lippuja voi tiedustella myös Visit Ähtärin toimistosta (Ostolantie 6a, Ähtäri), puhelimitse p. 040 641 5793 ja sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ähtäri-hallin ovet avautuvat yleisölle konsertti-iltana 19.12. klo 18. Konsertin kesto on n. 2 h sisältäen väliajan. Tapahtuman järjestää Visit Ähtäri.

Lisätietoja

Kati Granroth, tapahtuma- ja kulttuurituottaja, Ähtärin kaupunki ja Visit Ähtäri, puh. 040 641 5793, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.