Visit Ähtäri syksy 2019 tapahtumat

Tammikuussa 2019 toimintansa aloittanut Ähtärin Matkailu Oy eli Visit Ähtäri aloittaa tulevana syksyn tapahtumien tuottamisen Ähtärissä. Syksyn 2019 aikana järjestettävissä tapahtumissa nähdään ja kuullaan niin musiikkikomediaa, konsertteja aikuisille ja lapsille kuin rautalankatanssitkin. Tapahtumat järjestetään Ähtäri-hallissa ja Hotelli Mesikämmenen iltaravintolassa.

Syksyn 2019 tapahtumasarjan aloittaa lauantaina 21.9. Tauno & Ansa -musiikkikomedia, joka tuo näyttämölle suomalaisten rakastamat SF-elokuvan tähdet, Ansa Ikosen ja Tauno Palon, 1950-luvun Helsinkiin sijoittuvassa komediallisessa näytelmässä. Taunon ja Ansan kulta-ajan tunnetuimmat ja suosituimmat laulut kajahtavat akustisen orkesterin tahdittamina. Pääosia esittävät laulaja Eeva Saarenpää sekä 15-vuotisjuhlavuottaan viettävä tangokuningas Tommi Soidinmäki. Ähtäri-hallissa esitettävän musiikkikomedian on käsikirjoittanut Juse Venäläinen.

Lauantaina 5.10. järjestetään Hotelli Mesikämmenessä rautalankatanssit Free Shaken ja Jarkko Järvenpään tahdittamina. Illan aikana kuullaan niin laulajalegenda Topi Sorsakosken tuotantoa kuin tanssittavaa iskelmää, poppia ja rautalankaa. Tanssit toimivat etkoina Ähtärissä 6.10. järjestettävälle Muista minua -Tangoseniorilaulukilpailun 10-vuotisjuhlakonsertille, jossa lauletaan Topi Sorsakosken tunnetuksi tuomia tangoja ja iskelmiä.

Huippusuosittu Pikku Papun Orkesteri saapuu viihdyttämään lapsiperheitä Ähtäri-halliin syyslomaviikon alkajaisiksi lauantaina 12.10. Iloisessa konsertissa perheen pienimmätkin pääsevät mukaan yksikertaisiin koreografioihin ja leikkeihin. Orkesterin energinen esiintyminen, akustiset soittimet, moniääninen laulu ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset ovat sulattaneet niin pienten kuin varttuneempienkin kuulijoiden sydämet. Pikku Papun Orkesteri valittiin marraskuussa 2018 Vuoden yhtyeeksi Jellona Lastenmusiikkigaalassa.

Ähtärissä lapsuutensa viettänyt Jesse Kaikuranta tuo Syksyn värit -kiertueensa perjantaina 8.11. Ähtäri-halliin. Jesse Kaikuranta esittää Vain Elämää -bändistä tutun kitaristi Peter Engbergin säestyksellä laulujaan kitaralle ja laululle sovitettuina versioina. Illan konsertissa kuullaan myös harvinaisia, tarkoin valikoituja lainattuja kappaleita. Luvassa on erittäin tunnelmallinen ja puhutteleva ilta.

Visit Ähtärin syksyn 2019 tapahtumakausi huipentuu torstaina 19.12. Ähtäri-hallissa järjestettävään Syttyy valot tuhannet -joulukonserttiin, jossa kaksi tähtien lailla loistavaa laulajaa Teemu Roivainen ja Diandra tunnelmoivat lämminhenkisessä konsertissa. Konsertissa kuullaan perinteisiä, kaikille rakkaita joululauluja, mutta mukana on myös uudempia lauluja sekä jouluisia musiikkiyllätyksiä ja kauniita duettoja.

Visit Ähtärin tapahtumien liput ovat myynnissä Lippu.fi -palvelussa. Lippuja voi tiedustella erityisesti ryhmämyyntiin liittyen myös Visit Ähtärin toimistosta osoitteessa Ostolantie 6a, Ähtäri.

Lisätietoja

Kati Granroth, tapahtuma- ja kulttuurituottaja, Ähtärin kaupunki ja Ähtärin matkailu Oy 
puh. 040 641 5793, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.