Snow Showers

-9°C

Snow Showers

PANDAKAUPUNKI ÄHTÄRI HAKEE PALVELUKSEENSA MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN
TAPAHTUMA- JA KULTTUURITUOTTAJAA


Ähtärin kaupunki ja Ähtärin Matkailu Oy hakevat palvelukseensa yhteistä tapahtuma- ja kulttuurituottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.–31.12.2019 (10 kk). Tuottaja työskentelee noin 50 % työajasta kaupungilla ja 50 % yhtiöllä.

Tapahtuma- ja kulttuurituottajana olet pandakaupungissa aitiopaikalla kehittämässä paikkakunnan vetovoimaisuutta. Roolissasi pääset tuottamaan niin konsertteja, teatteria, näyttelyitä kuin myös seminaareja, kokouksia kuin muitakin tapahtumia. Toiminnan ytimessä on matkailualueella sijaitseva Ähtäri-halli, jossa toimit halli-isäntänä/ -emäntänä muun muassa kokousvieraille.

Kaupungin puolella työparinasi on vapaa-aikatoimenjohtaja ja vapaa-aikatiimi sekä Ähtärin Matkailu Oy:ssa elinvoimapäällikkö. Kesäisin työpisteesi sijaitsee pääasiassa Pirkanpohjan taidekeskuksessa, jossa tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu lipunmyynnistä lyhyisiin opastuksiin.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Ääni- ja valotekniikan tuntemusta tai kiinnostusta perustaitojen opetteluun tarvitaan. Graafinen osaaminen on bonusta.

Odotamme Sinulta oma-aloitteisuutta, kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn, erinomaisia organisointi- ja viestintätaitoja, luovuutta, joustavuutta sekä paineensietokykyä. Erityisen tärkeänä pidämme tekemisen tahtoa, eli tartut reippaasti hommaan kuin hommaan.


Tuottajan työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä sekä liikkumista eri toimipisteiden välillä, joten oman auton käyttö on välttämätöntä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään maaliskuun alussa ja kestää vuoden 2019 loppuun saakka. Onnistuessasi tapahtuma- ja kulttuurituottajana, on mahdollista, että työllesi tulee jatkoa. Tehtävässä on 5 kk koeaika.
Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus KVTES:in mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

elinvoimapäällikkö Jani Takamaa, p. 040 641 2202/ Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

vs. sivistystoimenjohtaja Markus Hyytinen, p. 040 572 6279/ Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

vapaa-aikatoimenjohtaja Marika Puntala, p. 040 544 2537/ Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 25.1.2019 klo 15.00 mennessä osoitteella Ähtärin kaupunki/ kirjaamo, Ostolantie 17, 63700 Ähtäri tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hakemukseen tulee liittää CV ja kopiot niistä työ- ja opintotodistuksista, jotka antavat valmiuksia juuri tähän tehtävään.


Ähtärissä 11.1.2019

Sivistystoimenjohtaja