Snow Showers

-9°C

Snow Showers

Ähtärin Matkailu Oy:n hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa 10.1.

Ensimmäisen vuoden tavoitteena toiminnan vakiinnuttaminen
Uudelleen toimintojaan käynnistävän Ähtärin Matkailu Oy:n hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa 9.1.2019 Ähtärin kaupungintalolla. Kuusihenkisen hallituksen jäsenet tarjoavat yhdistelmän laadukasta yrittäjänäkökulmaa sekä julkishallinnollista osaamista. Hallituksen jäsenet ovat hallituksen puheenjohtaja Jani Takamaa (Ähtärin kaupunki), Jonna Pietilä (Ähtärin Eläinpuisto Oy, Hotelli Mesikämmen Oy), Hanna Rissanen (REMU Oy), Lasse Saarenpää (LATENKONE Oy), Altti Syrjänen (Valkeisen Loma Ay) sekä Kari Vainio (Naava Villas Oy).
Kokouksessa hallitus kävi käytännön asioiden lisäksi läpi tulevan vuoden toimintasuunnitelmaa yhdessä Ähtärin Matkailu Oy:n markkinointipäällikön Johannes Aallon kanssa. ”Olen erittäin luottavainen tulevaisuuden suhteen. Tavoitteena on nyt tänä vuonna valaa se alusta, jolle voimme yhdessä paikallisten ja lähialueiden toimijoiden kanssa rakentaa suurempaa kokonaisuutta, joka tulee hyödyntämään koko Etelä-Pohjanmaata. Tällaista tavoitetta ei saavuteta ilman laaja-alaista yhteistyötä kaikkien toimijoiden kesken, ja sen varmistaminen onkin tässä vaiheessa päätehtäväni”, toteaa Aalto. Myös tuotepaketointi ja Ähtärin kaikkien vahvuuksien, kulttuurihistoriasta pandoihin, huomiointi ovat Aallon mukaan työpöydällä.
Matkailupuolen tavoitteiden lisäksi kokouksessa mietittiin myös Ähtärin aluetta laajemmin ja sitä, miten Ähtärin Matkailu Oy voi tukea aluekehitystä matkailukentän ulkopuolella. Hallituksen puheenjohtajan, Ähtärin kaupungin elinvoimapäällikkö Jani Takamaan mielestä tärkeää on Ähtärin imagon kehittäminen paitsi matkailukohteena niin myös elinvoimaisena ja yrittäjäystävällisenä kaupunkina, johon on hyvä asettua myös asumaan ja yrittämään. ”Vaikka prioriteetti Ähtärin Matkailu Oy:n toiminnassa on luonnollisesti matkailun kehittäminen, ei se sulje pois laajempaa kunnallista imagotyötä. On tärkeää, että Ähtärin löytävät sekä kansainväliset ja kotimaiset matkailijat, että myös liikkuva työvoima ja yritysmaailma”, kertoo Takamaa.
Ähtärin Matkailu Oy haluaakin kutsua nyt kaikki yhteistyöstä kiinnostuneet tahot ottamaan yhteyttä. Yhteistyön malleja on monia, ja yhtiön intresseissä on räätälöidä toimintamallit juuri sellaisiksi, että ne hyödyntävät kaikkia osapuolia.

Lisätiedot:
Jani Takamaa,
Elinvoimapäällikkö, Ähtärin Kaupunki
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 40 641 2202

Johannes Aalto
Markkinointipäällikkö, Ähtärin Matkailu Oy
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+ 358 40 669 8244