Ähtäri on vireä ja kehittyvä kaupunki kolmen maakunnan kohtauspisteessä, keskellä kauneimpia järvimaisemia. Monipuoliset liikuntamahdollisuudet, rauhallinen ja turvallinen ympäristö sekä runsas kulttuuritarjonta luovat hyvät edellytykset elää ja viihtyä Ähtärissä. Kaupunkimme tunnetaan myös innovatiivisista matkailupalveluista sekä mm. teräs- ja alumiiniteollisuuden tuotteista, jotka ovat maailmanlaajuisestikin huippuluokkaa. Löytyyhän meiltä toki myös pandojen, Pyryn ja Lumin, koti.

Nyt Ähtärissä on tarjolla

KOULUSIHTEERIN TOIMI

Ähtärin kaupungissa on haettavana koulusihteerin toistaiseksi voimassa oleva tehtävä. Tehtävä täytetään 2.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Koulusihteerin tehtäviin kuuluu mm. oppilas- ja henkilöstöhallintoon sekä taloushallintoon liittyviä tehtäviä, erilaisten rekisterien ylläpitoa, oppilaiden koulumatka-asioita ja tilausten tekemistä. Lisäksi toimeen kuuluu arkistovastaavan tehtävät alakoulujen osalta. Työnkuva on monipuolinen ja vaatii hyviä asiakaspalvelutaitoja. Tehtävän hoitamiseen parhaat edellytykset antaa ammattikorkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto. Arvostamme joustavuutta, oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja aktiivisuutta sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Palkkaus KVTES:n mukaan.

Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksestä tiedon saatuaan.

Lisätietoa antavat:

Sivistystoimenjohtaja Eija Kuoppa-aho, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5726279
Otsonkoulun rehtori Marika Pienimäki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5105367

Hakemukset pyydetään toimittamaan 21.10.2019 klo 15.00 mennessä osoitteella Ähtärin kaupunki, Kirjaamo, Ostolantie 17, 63700 Ähtäri tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hakemukseen tulee liittää CV ja kopio niistä työ- ja opintotodistuksista, jotka antavat valmiuksia juuri tähän tehtävään.

Ähtärissä 1.10.2019

Sivistystoimenjohtaja