Moksunniemikysely

Tervetuloa vastaamaan Ähtärin Moksunniemen ja eläinpuiston kehittämiskyselyyn!

Ähtärin Moksunniemen matkailualuetta on kehitetty suunnitelmallisesti sen olemassaoloajan. Viimeisin perhematkailun Master Plan on vuodelta 2010, jolloin pandojen saapuminen Ähtäriin ei vielä ollut tiedossa. Nyt käynnistetyssä työssä kootaan yhteen matkailualuetta koskevat suunnitelmat ja tavoitteet muodostaen niistä ja eri toimijoiden näkemyksistä yhteinen visio tulevaisuuteen. Master Planin päätavoitteina ovat ympärivuotisen vetovoimaisuuden tukeminen ja matkailun kansainvälistyminen unohtamatta kuitenkaan alueen ominaisluonnetta. Työn lopputuloksena Moksunniemen ydinalueelle määritellään tulevaisuuden kasvunäkymät ja -suunnat sekä visioidaan sen merkitystä alueellisella tasolla osana Ähtärin kaupungin ja Etelä-Pohjanmaan yritys- ja matkailutoimintaa.

 

Tämä kysely sisältää Taustatiedot ja Visioi vapaasti -osioiden lisäksi kuusi Ähtärin Moksunniemen ja matkailun alueen kehitysteemaa. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 3 kappaletta 100€ arvoista lahjakorttia Eläinpuistoyhtiöihin (Ähtärin eläinpuisto Oy, Hotelli Mesikämmen Oy, Snowpanda Resort Ähtäri Zoo Oy).  Pyydämme vastauksia 14.1.2018 mennessä.

 

Kyselyyn pääset vastaamaan oheisesta linkistä:

https://www.webropolsurveys.com/S/C3F275576EE8A1F5.par

 

Lisätietoja kyselystä ja kehitystyön etenemisestä tarvittaessa antavat kaupungin kaavoituspäällikkö Kirsi Haapa-aho, p 0400 510 286, kirsi.haapa-aho@ahtari.fi ja ryhmäpäällikkö Mikko Siitonen, Ramboll Finland Oy, p 050 302 4257, mikko.siitonen@ramboll.fi