Keskustelutilaisuus antennitelevisiolähetysten vastaanoton ongelmista ti 30.5. Ähtärissä

Keskustelutilaisuus antennitelevisiolähetysten vastaanoton ongelmista

Paikka ja aika: Pirkanlinnan kulttuurikeskus, Ähtäri, ti 30.5. klo 16.30–18.00

Lehtimäen palvelutoimisto, ti 30.5. klo 19.00–20.30

Digita ja Viestintävirasto selvittävät antennitelevisiolähetysten vastaanoton ongelmia Etelä-Pohjanmaalla Alajärven Lehtimäen ja Ähtärin alueilla, joissa tehdään televisioverkon signaalin mittauksia televisiolähetysten näkyvyyden varmistamiseksi. Mittauksia varten pyydämme asukkaita ilmoittamaan sijainteja, joissa antennitelevisiolähetysten näkyvyydessä on ongelmia. Ilmoitukset pyydetään tekemään 18.5. mennessä osoitteeseen info@digita.fi tai puhelimitse numeroon 020 411 7676, arkisin klo 8.00–20.00, (kotimaan lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu sekä 6 snt/min tai matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu sekä 17,17 snt/min, palveluun jonotus on maksullinen).

Kutsumme median sekä Alajärven – mukaan lukien Lehtimäen – sekä Ähtärin alueen asukkaat Viestintäviraston sekä Alajärven ja Ähtärin kaupungin järjestämiin keskustelutilaisuuksiin antennitelevision näkyvyysongelmista.

Tilaisuuksissa käydään läpi alueella tehtyjen mittausten tuloksia, toteutettuja toimenpiteitä alueen televisiolähetysten näkyvyyden varmistamiseksi sekä ratkaisuja mahdollisiin ongelmatilanteisiin.
Ne, jotka ovat taannoin Uutisnuotan ilmoituksen perusteella olleet yhteydessä kaupungin tietohallintopäällikkö Jukka Korhoseen, on otettu jo huomioon, eikä ole välttämätöntä olla uudestaan yhteydessä.

Median edustajilla on tilaisuus haastatella Digitan ja Viestintäviraston asiantuntijoita Ähtärin kunnantalolla klo 15.30–16.30.
Haastattelupyynnöt voi lähettää etukäteen Viestintäviraston viestintään: jaana.makiniemi@viestintavirasto.fi.

Tervetuloa!

Lisätiedot: Viestintävirasto, Mari Österberg, p. 029 539 04545