Roskatalkoot 3.5. - Ähtäri siistiksi

 Ähtäri siistiksi ja viihtyisäksi –teeman puitteissa järjestetään keskiviikkona 3.5. klo 16 alkaen ROSKATALKOOT 

Talkoissa keskitytään keskustan sisääntuloteiden ja muiden keskeisten alueiden puhdistamiseen roskista.

Kokoontuminen Puistolan pihaan ( Puistotie 4). Ota mukaan ulkoiluvarusteet ja iloinen mieli.

Kaupunki tarjoaa roskankeruuvälineet ja pullakahvit !

Yhdistykset: Ottakaa yhteyttä osallistumisestanne puistopuutarhuri Jukka Karéniin (puh. 0400 863 867) tai puistotyönjohtaja Tellervo Kari-Pihalaan ( puh. 0400 806 678) viimeistään maanantaina 2.5. mennessä, jotta osaamme varata tarpeeksi kahvia ja pullaa.

Myös Ähtärin kylien toivotaan osallistuvan talkoisiin omilla alueillaan ja omien aikataulujensa mukaan. Ottakaa yhteyttä talkoiden ajankohdista joko Jukkaan tai Tellervoon. Myös näihin tilaisuuksiin kaupunki tarjoaa pullakahvit ja tiehallinto on luvannut huolehtia roskasäkkien toimittamisesta ja niiden pois keruusta.

Muista myös juhlavuoden teemaan liittyvä PIHAKILPAILU omakotitalojen ja asunto-osakeyhtiöiden pihoja koskien. Kilpailun järjestäjinä ovat Ähtärin kaupunki, Ähtäri-Seura, Mesimartat ry ja K-rauta Ähtäri. Hyvät palkinnot. Kilpailuun toivotaan vielä lisää osallistujia ja siksi ilmoittautumisaikaa on jatkettu toukokuun 15 päivään saakka. Lisätietoja antaa puistopuutarhuri Jukka Karén, puh 0400 863 867 tai sähköposti jukka.karen@ahtari.fi.

TULE MUKAAN TEKEMÄÄN ÄHTÄRIÄ SIISTIKSI JA VIIHTYISÄKSI !